|
|
Februarie 08, 2010, 12:31:34
|
puiut
|
Fetelor, am luat o rulada de cascaval cu sunca cica. Pe ea nu scrie ca ar contine zahar sau amidon. E ok sa mananc cu niste masline verzi umplute cu gogosar?
-------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 13:20:11
|
fabulous
Locația: Bucuresti
Growing old beats the alternative -- dying young.
|
E buna, dar mai bine la pranz. Incearca sa eviti grasimile dimineata si seara.
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 14:07:43
|
Group: Fashion Editor
fabulous
Locația: München
|
Nu-i ok numai cu masline, mai trebuie si alte legume, salate, muraturi, de-astea, pe langa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 14:23:46
|
puiut
|
Nu-i ok numai cu masline, mai trebuie si alte legume, salate, muraturi, de-astea, pe langa.
Am mancat-o cu masline pana la urma. A fost foarte buna si m-am saturat fara probleme. Din pacate, prin zona serviciului meu nu prea gasesc legume (e in centru si n-am magazine cu legume prin apropiere). Diseara recuperez portia de legume cu o salata de rosii cu telemea  Si inca o intrebare mica, mica  Mr. a cumparat sorici... Am si eu voie sa iau macar o data? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 15:47:35
|
important
|
Aseara: Gustare: spuma de capsuni (putina); sucul de la un freg C: cotlet de porc la gratar, ciuperci umplute cu branza la gratar, o salata Azi: MD - cafea cu lapte, ceai verde cu lapte, 2 painici filozofale cu kefir P - mancarica de pastai de fasole cu piept de pui (am calit o ceapa, am pus pastaile, niste suc de rosii, apa, usturoi si pieptul de pui prajit nitel la tigaie; si le-am lasat la fiert cu capac); ciuperci cu branza la gratar Ka, nu ma certa ca n-am salata  Dar eu fasolea pastai chiar nu o pot manca cu salata 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 20:06:29
|
puiut
|
MD- mere, cafea P- salata de rosii, ardei, praz, branza, ulei de masline ora 16- friptura de pui cu varza murata, salata de morcov si telina cu maioneza C- putina telemea cu ardei gras, ceai
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 20:18:36
|
fabulous
Locația: UE
|
Astazi: d - 1 portocala, 1 iaurt Milli cu fulgi ovaz, cafea decof. cu lapte p - 1 mar, ciorba de pui, 1 snitel din piept de pui cu garnitura de ciuperci, salata, 2 cuburi cioco 85% cacao ceai g - 2 pere s - 4crackers cu frunze de salata verde si cascaval
It has been wisely said that we cannot really love anybody at whom we never laugh. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 08, 2010, 22:13:10
|
important
|
Am mancat numai ciupercile cu branza ca ma doare tare burta, ma inteapa (daca num i-as fi scos apendicul, as fi spus ca trebuie sa fug la spital  ) Pe seara mai vad eu ce mananc...
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 10:00:00
|
nazdravan
|
Neata  MD: iaurt cu fulgi de ovaz si gem de prune + expresso P: muschi de porc umplut si salata de varza acra G: o felie de tort pe la 16.30 C: pizza conforma
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 10:29:21
|
puiut
Locația: Centrul tarii
Prezentul e tot ce conteaza :)
|
Meniul de ieri MD ora 7 - o portocala fulgi de ovăz cu iaurt 0% Prânz ora 12 - Mâncare de năut cu peste pane ora 17- Ciorba de salata ora 20-Am făcut prăjitura cu mere și nu m-am putut abține sa vad cum a ieșit (era cu fructoza și faina de năut) 
Nimic nu este intamplator, totul se intampla cu un motiv.....iti doresti asta 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 11:19:07
|
puiut
|
Neata fetele! Azi: MD: o rosie cu branza telemea G: portocale (3 mai mici  ) P: azi m-am deszapezit asa ca ma duc acasa: sarmale din piept de pui fara orez G: o sa mai trec pe la niste portocale inainte sa termin serviciul C: ramane de vazut in ce dispozitie sunt. Azi m-am trezit cu fata la cearsaf si sunt cam prost dispusa 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 11:26:21
|
nazdravan
|
Trabook: ai putea sa pui meniul in ziua urmatoare, asa nu mai trebuie sa modifici, sau sa spui ca la cina, sau pranz ai avut altceva. Noi asa facem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 14:00:30
|
puiut
|
Trabook: ai putea sa pui meniul in ziua urmatoare, asa nu mai trebuie sa modifici, sau sa spui ca la cina, sau pranz ai avut altceva. Noi asa facem.
Veru, de regula incerc sa pun meniul in aceeasi zi ca sa ma pot tine de el si sa nu fac abateri  O sa incerc sa il pun in ziua urmatoare, sau macar cina sa o pun in ziua urmatoare 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 15:56:53
|
important
|
Trabook, eu pun numai MD si P ca cina vad eu cand ajung acasa si atunci o postez ziua urmatoare  Aseara: sucul de la un gref, 4 bucatele de ciocolata 75%  , o mana de alune Azi: MD - cafea cu lapte, sucul de la jumatate de gref, un ceai verde cu lapte, 2 painici filozofale cu kefir P - sucul de la jumatate de gref, salata de varza (cu vreo 3 lgt de maioneza facuta in casa), un ou fiert, branza Am vrut sa fac aseara paste cu ton dar mi-am dat seama ca am cumparat numai neconforme (semolina/durum wheat)  In alta ordine de idei, a inceput cantarul sa scada 
|
|
|
|
|
|
|
|
Februarie 09, 2010, 16:21:17
|
puiut
|
Am niste conserve de macrou in suc propriu. E ok daca imi fac o salata de peste din: macrou, oua fierte, ceapa si unt? Pot sa mananc din ea cu o salata de rosii sau ceva?
|
|
|
|
|
|
| 0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
|