Logo
Pagina principalăAjutorCautăAutentificareCreează un contArticole
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Martie 14, 2010, 07:15:15

Pagini: 1 ... 17 18 [19]   În jos
Jurnal de dieta: ce am mancat azi?  (Citit de 2926 ori)

important

Locația: UK

Tinker, pai cam asa e micul meu dejun intotdeauna, e posibil ca proteinele animale din mesele urmatoare sa fie mai greu de digerat. Poate ma fac ''ierbivor''.

-------------------------

fabulous

Locația: Bucuresti

Growing old beats the alternative -- dying young.

Eu am reusit saptamana aceasta sa mananc la cina doar fructe happy

If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

nazdravan

Happy incearca un timp sa mananci mancaruri mai usoare  la pranz sa vezi poate iti e mai bine. Si ciorbe, supe mananci ca si alea ajuta la digestie.
Seara mai mananca cate o salata din ce iti place tie.
Eu stiu ca perele si prunele sunt bune pt. digestie ingreunata. Si parca semintele de in sunt bune iar, ziceau fetele montignace daca nu ma inseala memoria.

« Ultima modificare: Februarie 06, 2010, 20:23:14 de către Tinkerbell »

Love is a bird, she needs to fly.

Group: Fashion Editor
fabulous

Locația: München

Eu am mancat azi asa:
md - cafea neagra ingrijorat
pranz (ora 12): 500g iaurt cu 0,1% grasime cu doua mere taiate bucatele in el si tarate de ovaz
cina (pe la 20:30): iahnie de fasole cu salata de varza murata (in care-am pus ceapa rosie, chimion si chimion in cruce, putin ulei de masline)

Group: Administrator
fabulous

Locația: Timisoara

happy misto ca ai reusit sa tii dieta aia, totusi pentru mine una sunt prea multe chestii "acide" in ce scrii tu. Noroc cu iaurtul ca altfel pentru mine ar fi "3 zile catre o criza de gastrita" daca as tine dieta aia.
Mentionez ca pentru mine chestii "acide" = chestii care imi provoaca mie hiperaciditate gastrica, si aici intra in cazul meu si painea (in special cea neagra sau de secara) , semintele de tot felul si majoritatea fructelor.

nazdravan

md: 2 mere un ceai verde , m am apucat din nou de ceai pt ca nu am energie  nu stiu o fi astenia naiba stie
p: supa de galuste in care am pus legume si piept de gaina de casa  yum
s: 2 biscuiti si  cateva felii de slaninuta de la tara cu branza si o rosie fara gust  ingrijorat

important

Angel, pacat ca ai hiperaciditate si nu poti consuma legume si fructe crude. La mine e fix invers, n-am suficient acid si nu-i bine nici asa.

Kalua, ce putin mananci (mie asa mi se pare). De la 12 pana seara la 8 jumate eu n-as putea sa stau fara sa bag ceva in gura.  cofee

fabulous

happy, numai cine n-a mancat niciodata 500g de iaurt cu tarate spune ca-i putin si ca nu poate sta nu stiu cate ore nemancat. E atat de satios de nu-i adevarat. De fapt mai eram plina si seara, dar nah, trebuia sa fac mancare...

important

Da, recunosc ca eu n-as putea sa mananc un iaurt asa mare dintr-o data, plus merele si taratele.

fabulous

N-am stiut unde sa pun asta, asa ca scriu aici:

Timpul corect pentru a bea apa

Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.
Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.
Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea  unui atac cerebral sau de cord.

If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

fabulous

Nimphe, de unde ai informatiile astea? De celelalte nu stiu sa zic nimic, dar asta e bullshit:
Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
Daca se face asa se dizolva sucurile gastrice si digestia se va produce mai greu.
Astea-s teorii de la cure de slabire, ca sa se simta stomacul plin, dar sanatos nu-i.

fabulous

Am primit si eu pe mail nu stiu

fabulous

Eu sunt curioasa de ultima chestie...ca ajuta la evitarea atacului cerebral sau de cord. Nu prea vad legatura. Majoritatea factorilor ce provoaca atacul cerebral sau de cord nu prea au nici o treaba cu apa...

Be the change you want to see in the world.

important

Revin aici cu coada intre picioare si o rusine de zile mari depressed cry de la ultima mea intalnire cu cantarul duminica.
Nu e o dieta, ca-s "urechista" cand vine vorba de diete, dar mi=am propus din nou sa incerc sa slabesc. Asa ca iata meniul meu pe ultimele zile.
Luni (mancate undeva intre 16.00 si 19.00)
Supa de legume
O felie de paine cu 2 felii de ceva mezel
O buc de branza topita goala
Un mar
Marti (mancate pana la ora 18.00)
Putine cereale cu iaurt (e dracovenia scoasa de Danone - Activia mic dejun)
Supa de legume
O salata medie de salata verde cu cas de vaca
1,5 felii de paine
Un cub de branza topita
Azi
Am mancat deja o portocala, mai am la mine un mar
Dilema ca nu stiu ce sa mananc de post, dar imi vin mie idei (sper)

nazdravan

Locația: Iasi

Ka, din cate am citit eu pana acum se cam contrazic parerile. Unii zic ca nu e bine sa bei apa inainte si in timpul mesei, altii zic ca e bine(sau ma rog ca nu afecteaza digestia). Eu personal beau apa si inainte si in timpul mesei(cand simt nevoia nu automat la fiecare masa) si ma simt mai bine decat daca nu beau apa. Am incercat 2 saptamani intr-un fel si 2 in celalalt in urma unei discutii cu mama, care ma tot batea la cap sa nu mai beau apa ca-mi ingreuneaza digestia. Concluzia la micul experiment a fost ca depinde de organism. Poate la mine e mai ok sa beau apa, pe cand la altii nu.  nu stiu

“One martini is alright, two is too many, three is not enough.”

0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: 1 ... 17 18 [19]   În sus

Schimbă forumul:  

Theme © PopularFX | Based on PFX Ideas! | Scripts from iScript4u Martie 14, 2010, 07:15:15
Creat cu MySQL Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Creat cu PHP