eu sunt foarte romantica dar nu ma impresioneaza chestii gen "cina romantica super planuita intr-un restaurant de mari fite". in schimb ma ia bocitul daca aud o anumita melodie, mi se pare extrem de romantic sa stau pe canapeaua mea cu picioarele la el in brate si sa bem cola din aceasi cutie, ma impresioneaza mereu cand tine minte un lucru minor care are legatura cu mine (ce beau mereu la starbucks, ca imi plac ingerasii, pinguinii, broastele testoase etc), imi place la nebunie sa stau cu el pe iarba in parc sau la mare pe nisip chiar daca nu e vreme de plaja, imi place la nebunie sa fiu tinuta in brate, I just love spooning.  toate aste sunt chestii romantice pentru mine. primitul de flori in public nu se inscrie in categoria asta ci in cea a cliseelor care ma deranjeaza.  dar de multe ori, chiar daca primesc ceva care nu e exact pe gustul meu sau face un gest care nu e exact ceva ce ma misca pe mine, ma gandesc ca a vrut sa-mi faca o bucurie si tot ma emotionez. dar in general probabil ca pe toti ne impresioneaza cand celalalt e atent la tine si incearca sa faca ce iti place tie nu ce e general acceptat ca fiind romantic. mi-am amintit: nu-mi plac maimutoii de plus ... dar ii plac lui Chester. 
-------------------------
-------------------------
"The average dog is a nicer person than the average person."
|