Logo
Pagina principalăAjutorCautăAutentificareCreează un contArticole
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 10, 2010, 15:45:18

Pagini: 1 ... 3 4 [5]   În jos
Tampoane/absorbante sau alte produse ce ne ajuta in perioada critica a lunii  (Citit de 1279 ori)

nazdravan

Locația: Nord de Toronto

Truth is only as real as our delusion allows

Sunt surprinsa de ce a spus Kalua - pe prospect scrie chiar despre disparitia completa a ciclului menstrual. Si tot pe prospect scrie ca dupa ce il scoti totul revine la normal, adica poti avea copii dupa cateva luni in care trebuie sa lasi organismul sa se adapteze la normal. Are niste hormoni care formeaza un fel de dop la baza uterului si care subtiaza mucoasa uterina (cum o fi posibil in acelasi timp, nu stiu). Cam asta-mi amintesc eu din prospect.....
Nu m-am grabit sa ti-l recomand, Scorpi, nu asta am vrut sa spun. Just be aware ca exista chiar si numai pentru mai tarziu.

-------------------------

Truth is only as real as our delusion allows

Group: Administrator
fabulous

Locația: Cluj-Napoca

Suna foarte bine, RD, mersi. Stai linistita ca n-am comentat nimic ca te-ai grabit, nu stiu de ce ai dedus asta zambet
Insa deocamdata nu o sa apelez la sterilet, dar merita de retinut pentru mai tarziu.

Putin mov nu strica.

0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: 1 ... 3 4 [5]   În sus

Schimbă forumul:  

Theme © PopularFX | Based on PFX Ideas! | Scripts from iScript4u Septembrie 10, 2010, 15:45:18
Creat cu MySQL Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Creat cu PHP