Logo
Pagina principalăAjutorCautăAutentificareCreează un contArticole
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 10, 2010, 17:41:08

Pagini: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 71   În jos
Poze cu machiajele noastre - Make-Up Looks  (Citit de 17919 ori)

Group: Administrator
fabulous

Locația: Timisoara

Da, cu genele astea clar ne-ai bagat in boala.
M-am uitat la poze mai vechi de ale tale, ceva pare schimbat totusi la gene. O fi rimelu, clestisorul, tratamentul cu ulei de ricin, nu stiu ce o fi, dar iti arata spectaculos!

-------------------------

Anyone who lives within their means suffers from a lack of imagination

fabulous

Locația: Bucuresti

Clestisorul e, cu siguranta. Eu tot timpul am avut genele lungi, insa nu aratau cine stie ce asa naturale. Dar asa intoarse trebuie sa recunosc ca si eu sunt mega incantata de rezultat. Best spent money ever! (ar trebui sa incerci si tu trucul ala pe care l-am scris la rimeluri si tratamente pentru gene, mai ales ca ai acelasi clestisor).

Dogs have owners. Cats have staff.

fabulous

Cam vorbesc singura la topicul asta! Da` nu ma las ranjet Poate va mobilizez si pe voi:

nazdravan

f fain, pai si pozele si machiajele-s faine. eu degeaba ma spoiesc ca nu iese nici 20%din ce fac pe camera.
Ah, tare as vrea sa poti folosi chestii pe waterline, da o profunzime privirii...

important

Locația: D street

Super bine arata verde pe verde. Eu n-am cu ce face poze, ca de machiaje nu m-am lasat.

copacel

Nu vorbesti singura, te admiram din umbra zambet Nu mai e nevoie sa spun cat de bine iti sta contrar celor spuse ca la ochi verzi/albastri nu folosesti nuante de verde/albastru. Ne spui ce ai folosit?  indragostit

fabulous

Verdele e un pigment, Emerald Green parca se numeste, de la Mac. Pe mijlocul pleoapei e un fel de turcoaz iridescent dintr-o trusa no name, iar in pliu am dat intai cu un albastru indigo inchis si am blenduit bine, apoi cu un verde inchis, ambele din trusa 88 zambet Pe pleoapa inferioara sunt data cu un creion verde de la Urban Decay caruia nu-i mai retin denumirea zambet Eu as vrea sa postati si voi, nu sa admirati din umbra, ca tot pun poze in speranta ca mai mobilizez pe cineva ranjet
ps: Imi urasc pleoapele trist se pare ca nu prea mai rezista machiajul pe ochii mei cu nici un primer mai mult de 4-5 ore...

important

Locația: Nice

Iepu  imi place ca lucrezi f ingrijit, esti o frumoasa indiferent ce culori iti pui  indragostit

fabulous

Si mie imi place ca are o tehnica de blending excelenta Iepu wink

Ar fi fain intr-adevar sa poti sa pui ceva si pe waterline, ar fi tot ce le mai lipseste machiajelor sa fie de nota 11!

copacel

Foarte frumos iepu! te prinde tare bine pigmentul asta si pozele iti ies super, ne-ai luminat si pe noi pe la ceva topic cum le faci de-ti ies asa conforme cu realitatea?  intrebare

fabulous

Azi am prestat ceva primavaratec, in ton cu vremea de afara:
Prima poza e de cand l-am facut, pe la vreo 4 si ceva, inainte sa pun eyelinerul si mascara. Urmatoarele doua sunt facute acum, adica pe la ora 10. Voiam sa va arat cam cum arata machiajul meu dupa o zi cu Urban Decay Primer Potion. Iubesc primerul asta! Asa uscat cum e tot l-am mai intins eu putin pe pleoapa. Cu orice alt primer, inclusiv too faced shadow insurance, ar fi fost deja strans in pliuri fardul:

fabulous

Bai da ce culori misto! Nu imi zi ca sunt din paleta culorile, ca ale mele nu sunt asa intense in paleta nici pe departe

nazdravan

fain iepu, am incercat si eu asa cu verde si galben si l-am incalzit cu un pic de coraille, dar pe mine nu ma prea prind culorile astea.
angel, cum nu, eu daca ma fac cu verzaciuni si galben tot asa sunt, layereste-le nu le intinde, chiar daca pierzi la blending. amesteca-le numai unde se imbina, nu pe toata pleoapa, ca asa isi pierde din intensitate.

fabulous

defapt s-ar putea sa ai dreptate, parca m-am facut si io cu verde si galben din paleta si sunt mai intense decat restul culorilor.  gandesc Dar eu de obicei verde si galben folosesc de la MAC
Oricum ai dreptate ca io le cam blendui pe o arie mai mare si pierd in intensitate, dar forma pleopei mele ma cam obliga la asta, nu stiu cum sa explic. O sa incerc asa cum zici tu si pun o poza.

fabulous

Nici voi n-aveti somn? Ma gandeam ca numa eu stau ca bufnita...
Angel, nu stiu de paleta ta, dar la mine toate culorile sunt intense. Oricum, aici cred ca si blitz-ul are putin de a face cu intensitatea culorilor, parca in realitate nu erau chiar asa bright, dar de pigmentate sunt pigmentate.
Walpu, si eu l-am indulcit cu putin moz, dar vad ca-n poza nu se prea observa, in realitate parca se vedea...
Apropo angel, sa stii ca si eu blenduiam asa pe o arie foarte mare inainte. Acum fac altceva. Cu o pensula mica mica (eu o folosesc pe cea de la stila pentru asta), fac outer v-ul cu ce culoare vreau eu, apoi pun 217 cu putin din aceeasi culoare si trec pe deasupra cu miscari circulare, si iese cam ce se vede in poza. Daca lucrez fara mini pensulica blendui pe o arie mult mai mare, pentru simplul fapt ca n-am precizie...

0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 71   În sus

Schimbă forumul:  

Theme © PopularFX | Based on PFX Ideas! | Scripts from iScript4u Septembrie 10, 2010, 17:41:08
Creat cu MySQL Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Creat cu PHP