Logo
Pagina principalăAjutorCautăAutentificareCreează un contArticole
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 10, 2010, 16:39:11

Pagini: 1 ... 8 9 [10]   În jos
Ingrijire pentru par, masti, trucuri, sfaturi  (Citit de 3010 ori)

nazdravan

Locația: Timisoara

minoxildil din ala parca au si fiolele de la vichy.
Da oare stiu astea aici sa-l faca in farmacie?

-------------------------

important

Ia sa incerc si eu schema asta inversata de spalat pe cap, adica balsam si apoi sampon. Merge daca in loc de balsam pun masca? gandesc Pe mine ma enerveaza la culme ca dupa ce pun masca/balsam parul meu e atat de moale si de pleostit. Aproape ca imi vine sa renunt la ele.

Group: Fashion Editor
fabulous

Locația: München

minoxildil din ala parca au si fiolele de la vichy.
Da oare stiu astea aici sa-l faca in farmacie?

Ma gandesc ca numerele alea de dupa ingrediente sunt cantitatea din fiecare, un farmacist ar trebui sa fie in stare sa faca solutia dupa reteta asta oriunde pe lume.

copacel

Locația: La mal de mare

Si eu folosesc metoda asta cu balsamul pus pe par inaintea samponului, numai ca eu las balsamul sau masca catva timp pe par ( de la 1/2 ora in sus, in functie de cat timp am), si apoi ma spal cu sampon. De obicei, mai pun putin balsam pe par si dupa samponare, insa parca nu mai trebuie sa pun asa mult ca inainte.

Eu am gasit metoda asta pe un forum dedicat, curltalk parca, iar fetele de acolo o recomandau pentru parul cret/ondulat, pentru o mai buna definire a buclelor. Eu nu am probleme cu pleostirea parului dupa ce il dau cu balsam, ca oricum trebuie sa folosesc si  leave-in ca sa-l pot descurca dupa ce il spal, insa parca e mai usor de descurcat si se aranjeaza mai frumos decand folosesc schema asta balsam/masca-sampon.

fabulous

Locația: Bucuresti

Growing old beats the alternative -- dying young.

Spuneti-mi si mie, va rog, cum faceti cu balsamul inainte de sampon: il aplicati pe par umed sau uscat?
Eu am parul oarecum ondulat, dar nu vreau sa definesc buclele, ci sa fie drept. Deci nu pt asta ma intereseaza metoda asta. Sunt insa curioasa cum functioneaza... gandesc
 thanks

If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

copacel

Eu imi ud putin parul inainte, si cand il dau cu masca/balsam, si cand il dau cu uleiuri sau unturi (de shea, cacao, etc) sau alte maglavaisuri facute de mine  ras. Mi se pare ca asa are efect mai puternic balsamul, ca ramane parul mai hidaratat cumva   nu stiu. Si parca asa am si citit ca se face la metoda asta....nu mai stiu sigur , insa eu asa procedez  nu stiu

fabulous

Si eu imi ud parul cand e vorba de balsam. Cand e vorba de uleiuri sau unturi sau altele, nu. Pentru ca eu de obicei le pun cu o seara inainte de a ma spala pe cap si le las pe noapte, si m-ar incomoda parul ud.

Dogs have owners. Cats have staff.

copacel

Aa, nici eu nu il ud mult, adica nu curge apa din el, ca nici eu nu pot sta mult timp cu parul ud, din cauza de sinuzita trist. Doar il umezesc, il ud usor cu palmele ude sau il pufai putin cu un pulverizator ( cu apa plata sau apa de flori de portocal, cand vreau sa ma rasfat  rusinos).

nazdravan

Eu ma spal intai cu sampon, il masez asa peste tot, limpezesc, aplic balsam, il las 5-10 min cat ma bibilesc in alte directii  ras , limpezesc si aplic iar sampon dupa care limpezesc. Numai asa o sa fac de acum, e mult mai usor si am si eu volum chiar daca dau cu balsam.

What we are is God's gift to us. What we become is our gift to God. ~Eleanor Powell~

fabulous

Am aplicat ieri metoda asta, dar m-am convins ca nu-i de mine nunu Am pus balsamul pe par ud si l-am tinut 30 de min, apoi l-am clatit si spalat cu sampon. Era atat de incurcat, ca am pus din nou balsam, sa-l descurc.

Haideti sa va spun despre samponul si balsamul de la Natura Siberica , luate ieri. Sunt absolut perfecte.  ok Ingredientele ca ingredientele (sunt organice, cu o multime de extracte din flori care cresc in Siberia si Orientul Indepartat), dar efectele! socat Dupa ce m-am uscat, al meu m-a intrebat daca m-am vopsit ras Parul meu avea un luciu atat de puternic, cum numai dupa un vopsit recent are indragostit
Categoric merita!

If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

Group: Fashion Editor
fabulous

Locația: München

Nimphe pe mine m-ai convins. ranjet Cand termin ce am prin casa de-ala imi iau si eu (am cercetat cazul si exista magazine online de unde pot cumpara).

fabulous

Ka, ma bucur. Sper ca vei fi la fel de incantata. Probabil ai vazut ca sunt multe variante, pentru fiecare tip de par, cu nevoi specifice.
Poate iei si o crema de fata de la ei, garantez ca vei fi cucerita wink

0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: 1 ... 8 9 [10]   În sus

Schimbă forumul:  

Theme © PopularFX | Based on PFX Ideas! | Scripts from iScript4u Septembrie 10, 2010, 16:39:11
Creat cu MySQL Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Creat cu PHP