Logo
Pagina principalăAjutorCautăAutentificareCreează un contArticole
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Martie 14, 2010, 07:13:23

Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19   În jos
Alice in tara fabuloaselor  (Citit de 3399 ori)

fabulous

Locația: Bucuresti

Growing old beats the alternative -- dying young.

Blecky, esti f frumoasa indragostit Iar bebelina este o scumpete roza indragostit indragostit Sa fiti sanatosi si fericiti pup

-------------------------

If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

important

Locația: Nice

Multumim mult, va pupam si va iubim prieteni prieteni

important

Bleky, radiezi numai fericire. Sunteti niste scumpe amandoua  pup (pardon, toate trei, si Bambi, bien sûr)
Ce frumusica e Alice  indragostit  pup

fabulous

MM1

F dragute cele 3 Blekysoare. Am vazut ca tu la baita o invelesti intr-un prosopel? Cu ce scop e? Ca-i ceva nou pentru mine.
Mai e putin si Alice face o luna  cheer.
Felicitari pentru energie. Nici nu ma asteptam sa fii altfel decat zglobie, dupa nastere.

important

Roxy, Alice a mea e f agiatata si nervoasa la baita, in cadita ii pun un prosopel subtire si o invelesc si ii tot torn apa calduta ca asa se simte ea protejata, isi aminteste de viata din burtica, mediul cald si umed si sta ca un ingeras la sapunit si  la clatit  cheer
Multumim pentru cuvintele frumoase!

fabulous

MM1

Am intrat s-o felicit pe micuta dsoara la implinirea primei luni  flori. O pupam si sa creasca mare si sanatoasa! cheer
Roxa si Sara

copacel

making room for the new

A implinit deja o luna papusica roz? Toate urarile de bine si din partea mea. fiesta

important

dupa o lunga asteptare... iata povestea intrarii lui Alice in lumea fabuloaselor rusinos

Pe 14 ianuarie 2010, la ora 17:28, dupa 40 de saptamani si 4 zile de asteptare, dupa o serie de alarme false si un travaliu lung de vreo 15 ore, cu un calm iesit din comun si o emotie pe care nu o pot descrie in cuvinte, am adus-o pe lume pe Alice, persoana cea mai importanta din viata mea.
Travaliul a inceput pe la 2 noaptea,eram singura acasa, sotul fiind in deplasare, eram linistita, stiam ca momentul intalnirii se apropie fara cea mai mica indoiala, durerile au fost mai mult decat suportabile (avand ca experienta durerile din zilele precedente, cand am eliminat o piatra de la rinichi) am putut chiar sa atipesc stand pe canapea, pe la 6 dimineata durerile au devenit de ce in ce mai accentuate; ca sa ma mai linistesc am facut o baie si am
luat 2 comprimate de spasfon, m-am plimbat linistita prin casa in compania lui Bambi care nu ma scapa din ochi, pe la 8 alta baie, alte 2 comprimate, contractiile deveneau din ce in ce mai apropiate si mai dureroase, dar suportabile, pe la 11 o sun pe soacra sa ma duca la spital; incepe sa se agite, se panicheaza, greseste drumulspre maternitate  bombanici, eu o calmez, ajung in fata spitalului cu contractii la fiecare 5 minute, afara toarna cu galeata, tuna si fulgera, eu abia pot sa fac un pas...
M-au examinat si m-au spitalizat direct in sala de nastere, mi-am sunat sotul sa il anunt ca trebuie sa se grabeasca spre clinica.
Cand am ajuns eram la 6 de dilataie, eram f vesela si ma amuzam teribil ca o auzeam pe soacra-mea cum vocifera scandal ca ea vrea sa intre la sala de nasteri stiind ca eu am precizat clar si apasat ca il vreau doar pe sotul meu.  ranjet
Pe la 14 am cerut peridurala ca ajunsesem la 8 de dilatatie si aveam dureri din ce in ce mai puternice, in scurt timp apare si viitorul tatic, cam palid si gafaind,  ras ingrijorat ca unde e sotia si mai ales unde e fetita lui?  hihi
Din 15 in 15 minute vine moasa si ma examineaza, si din ora in ora medicul meu, travaliul isi continua cursul firesc, eu de pe pat am vedere la mare si la aeroport,numar avioanele care decoleaza si aterizeaza... timpul trece f repede, se aud scancete si aplauze de la o alta sala de nasteri, in gandul meu o felicit pe mamica fericita din camera de alaturi si astept si incerc sa imi imaginez cum o voi auzi si eu pe Alice.
Momentul intalnirii e f aproape, pe la 17 :18 ajung la 11 de dilatatie vine medicul, moasa, anestezistul, o intreaga echipa cu o groaza de aparatura; imi spune la urmatoarea contractie sa imping, cuminte, ascult imping de 2 ori si mi se spune sa ma aplec sa imi iau fiica singura in brate; stiu tabloul poate vi se pare ciudat, dar asa am facut, m-am aplecat, am intins mainile si am ridicat-o pe pieptul meu era 17: 28 cand a anuntat medicul nasterea; tot ce imi imaginasem pana atunci era doar ...imaginatie, starea de fericire absoluta si de implinire ma inunda pur si simplu si plang, si plang cu acest suflet mic si nevinovat la pieptul meu si abia atunci realizez ca viata mea capata cu adevarat un sens.
Aplauzele rasuna si in sala mea de nastere si suntem felicitati de cei prezenti , un moment unic si de o incarcatura emotionala extraordinara, suntem parinti
si suntem fericiti, sotul meu are ochii in lacrimi,imi saruta mana, ma felicita si concluzioneaza: am facut-o si pe asta! happy
O privesc pe Alice si ii numar degetele de la maini si de la picioare, este incredibil de frumoasa, toata lumea se retrage, si, dupa ce o imbraca pe micuta
mi-o pun la piept si ne lasa sa traim un moment de intimitate in sala de nastere, mama, tatal si copilul intr-o lumina difuza si o muzica in surdina, a fost exceptional!
Nu are rost sa va mai spun ca totul a fost la superlativ la clinica si nu am regretat ca am ales sa-mi aduc copilul pe lume acolo.

Intoarcerea acasa a fost ok, mai obositor, mai greu, mai usor, a trecut; poate am avut momentele mele de disperare, de panica, de singuratate, dar a fost
suficient sa imi privesc mica minune si totul a trecut mai repede si mai usor. Ma topesc de drag cand o privesc si imi da putere sa merg mai departe in fiecarezi. Cand simt ca nu mai pot ma gandesc ca maine va fi mai mare cu o zi, si tot asa.. creste si alaturi de ea cresc si eu si descopar laturi noi ale fiintei mele in fiecare zi; ma gandesc cu optimism la viitor si stiu ca datorita ei voi trai inca o data varsta copilariei, a jocului a cantecului si a bucuriei, voi resimti din nou emotia primei zile la scoala, fiorii primei iubiri adolescentine si a primului sarut...
Mi-am dorit-o de foarte mult timp, Am visat-o si mi-am imaginat-o timp de 9 luni de zile, dar nimic nu se compara cu momentul marii intalniri; pot sa spun ca Dumnezeu a fost bun cu mine si pentru asta ii multumesc in fiecare zi.
As avea f multe de spus, dar ma opresc aici si va multumesc si voua tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta minunata aventura din viata mea, sarcina, nasterea si tot ceea ce va urma... thanks
 si o pozica mai recenta cu strengarita mea cea mica si dragalasa

important

M-ai emotionat cum nici nu gandesti Bleky draga cu randurile de mai sus. Am lacrimi in ochi si ma bucur nespus pentru tine.  prieteni

copacel

making room for the new

Chiar ca e o strengarita frumoasa foc!  thanks for sharing!
Citind povestea venirii pe lume a micutei, nu m-am putut opri sa nu ma gandesc ca e norocoasa cu parinti asa frumosi sufleteste. flori

nazdravan

Locația: Timisoara

Ce lacrimi in ochi, ca eu plang de-a binelea. Sa traiti cu entuziasm si emotie toate momentele vietii!  cry

Group: Fashion Editor
fabulous

Locația: München

E ca o poveste ce nespui, Bleky! prieteni Sa ramaneti toti trei la fel de frumosi sufleteste ca acum! indragostit
Iar poza asta e bestiala! hihi cheer

important

Locația: Galati

Alice trebuie sa fie cea mai fericita cu asa parinti! Dar si voi ar trebui sa fiti la fel cu scumpetea asta! Imi place in poza asta mult de tot.  pup

"Iubirea e din alta lume si se iveste din senin, fara ca sa stii de ce [...] " (Ioan Slavici)

fabulous

MM1

Da...si eu tot cu lacrimi in ochi am citit povestea  indragostit. Bleky pup.
O scumpica Alice  pup.

important

chiar sa stiti ca am trait totul ca pe o poveste   indragostit
acu' asa mai in gluma mai in serios ...mai degraba as mai naste de zece ori decat sa elimin un calc renal  sshh

0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19   În sus

Schimbă forumul:  

Theme © PopularFX | Based on PFX Ideas! | Scripts from iScript4u Martie 14, 2010, 07:13:23
Creat cu MySQL Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Creat cu PHP